Dette produktet er utgått. Vi har et lignende produkt: Mandler løstvekt øko 1 kg
Mandler har et høyt innhold av umettet fett, kostfiber, vitamin E, riboflavin, kalsium, kalium, magnesium, sink, kopper og fosfor. Mandler er også en kilde til protein, tiamin, niacin, folat og jern. Mandler kan spises på egenhånd eller brukes i en rekke bakverk og desserter for å framheve mandelsmaken.
Vegansk og økologisk.
Ingredienser
MANDLER*. *=økologisk.Kan inneholde spor av gluten, hvete, peanøtter, soya, sesam, svoveldioksid-sulfitter.
Næringsinnhold | per 100 g |
---|---|
Energi | 2653KJ /634 kcal |
Fett | 58,2 g |
Hvorav mettede fettsyrer | 4,5 g |
Karbohydrater | 5,4 g |
Hvorav sukkerarter | 4,2 g |
Protein | 22,6 g |
Salt | 0,04 g |