Qunioamel er velegnet til glutenfri bakst.
- Kilde til protein, kalsium og jern
- Velegnet til glutenfri bakst
- Økologisk
Quinoamel fra Rømer er økologisk malt qunioa som kan brukes til glutenfri bakst.Quinoamel er et naturlig glutenfritt mel og veldig næringsrikt og har et høyt protein-, kalsium- og jerninnhold.
Bruk: Quinoamel kan brukes til baking av brød, pizza, boller og kaker, hvor du kan erstatte en del av hvetemelet med Quinoamel.
Ingredienser
Quinoamel*. *= økologisk.Kan inneholde spor av gluten, korn, soya, sesam og nøtter.
Næringsinnhold | per 100 g |
---|---|
Energi | 1460KJ/350kcal |
Fett | 5,7g |
Hvorav mettede fettsyrer | 0g |
Karbohydrater | 59,8g |
Hvorav sukkerarter | 0g |
Protein | 14,2g |
Salt | 0g |