Manna tapioka stivelse 200 gr øko

39 kr

På lager
Varenummer: 7090016030507

Tapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking, og for tykning av supper og sauser. Ingen merkbar lukt og smak.


Tapioca-melet er laget av tørkede røtter fra cassava planten. Det er naturlig glutenfritt, men kan inneholde spor av gluten.

Melet har ingen merkbar lukt eller smak og koagulerer eller separeres ikke når det blir avkjølt. Det bidrar til å binde glutenfrie oppskrifter og forbedre tekstur og sprø skorpe til glutenfrie bakverk. Gir en jevn og kremaktig tekstur.

BRUK
Tapioca mel brukes som fortykningsmiddel i sauser, supper, dip, puddinger og liknende. Melet brukes også i glutenfrie bakverk for å gjøre de lettere og gi en tekstur som likner på den hvetemel gir. For eksempel brukes det i pizzabunner og over paier.

I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiocamel i blandingen din.

Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiocamel for hver spiseskje med maisstivelse.

Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.

NÆRINGSSTOFFER OG HELSE
Tapioca er rik på enkle karbohydrater og gir rask energi. Folk som ønsker seg en sunn vektøkning kan godt bruke tapioca-mel.

ØKOLOGISKE FORDELER
Ingen kunstige tilsetningsstoffer. Produsert uten ved bruk av sprøytemidler.

LEVERANDØR / MERKE
Merke: Manna
Produsert i Vietnam for Norganic.

Manna er Norganic sitt eget merke. En stor del av disse produktene blir pakket hos Proservice som er en av landets ledende produksjons- og opplæringsbedrifter for mennesker med nedsatt arbeidsevne. De har ansvar for oppfølging av nær 200 medarbeidere i ulike tiltak.

Allergiinformasjon:
Kan inneholde spor av: Gluten, Sesamfrø, Nøtter, Soya


Ingredienser

Tapiokamel*.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.

Næringsinnholdper 100 g:
Energi1498 kJ/358 kcal
Protein0,19 g
Karbohydrater88,69 g
> hvorav sukkerarter3,35 g
Fett0,02 g
> hvorav mettet0,01 g
Salt0,003 g