Manna laurbærblad 20 gr øko

39 kr

På lager
Varenummer: 7090016031849

Tørkede laurbærblad gir spennende smak. Passer godt til å ha i laken til sild, til fisk, kjøtt eller i pølsegryter.


Fra treet høstes grønne blader som tørkes og brukes i matlaging. Bladet har en bitter og skarp smak, litt lik kanel.

BRUK Laurbærblad kan du bruke i gryter, i kokevannet til fisk, oksekjøtt, pølser, bønner, ved nedlegging av sild i lake og til marinader.

I alternativ medisin brukes laurbærblad mot mange sykdommer.

VITAMINER OG MINERALER Laurbærblad er rike på vitamin A, jern vitamin C, mangan, kalsium, kalium og magnesium.

I alternativ medisin brukes laurbærblad til mange formål. et brukes for eksempel i behandling av diabetes 2, for å bedre fordøyelsen, i bekjempelsen av symptomene på forkjølelse, influensa og infeksjoner. Den kan også lindre smerte fra revmatisme og leddgikt med mer.

ØKOLOGISKE FORDELER Produsert uten ved bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel.


Ingredienser

Laurbærblad*. * - fra sertifisert økologisk landbruk.

Næringsinnholdper 100 g:
Energi1477 kJ/353 kcal
Protein7,6 g
Karbohydrater48,6 g
> hvorav sukkerarter48,1 g
Fett8,4 g
> hvorav mettet2,3 g
Salt0,059 g
Fiber26,3 g