Manna laurbærblad 20 gr øko
59 kr
Tørkede laurbærblad gir spennende smak. Passer godt til å ha i laken til sild, til fisk, kjøtt eller i pølsegryter.
Fra treet høstes grønne blader som tørkes og brukes i matlaging. Bladet har en bitter og skarp smak, litt lik kanel.
BRUK Laurbærblad kan du bruke i gryter, i kokevannet til fisk, oksekjøtt, pølser, bønner, ved nedlegging av sild i lake og til marinader.
I alternativ medisin brukes laurbærblad mot mange sykdommer.
VITAMINER OG MINERALER Laurbærblad er rike på vitamin A, jern vitamin C, mangan, kalsium, kalium og magnesium.
I alternativ medisin brukes laurbærblad til mange formål. et brukes for eksempel i behandling av diabetes 2, for å bedre fordøyelsen, i bekjempelsen av symptomene på forkjølelse, influensa og infeksjoner. Den kan også lindre smerte fra revmatisme og leddgikt med mer.
ØKOLOGISKE FORDELER Produsert uten ved bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel.
Ingredienser
Laurbærblad*. * - fra sertifisert økologisk landbruk.Næringsinnhold | per 100 g: |
---|---|
Energi | 1477 kJ/353 kcal |
Protein | 7,6 g |
Karbohydrater | 48,6 g |
> hvorav sukkerarter | 48,1 g |
Fett | 8,4 g |
> hvorav mettet | 2,3 g |
Salt | 0,059 g |
Fiber | 26,3 g |