Funksjonell proteinbrød brødmiks 220 gr
67 kr
Bestillingsvare
Bestill på nett på Kinsarvik.no
Varenummer: 7090017540722
Funksjonellmat sunnere proteinbrød 220g
Sunnere Proteinbrød er det perfekte brødet for deg som ønsker et saftig glutenfritt brød med mye protein og fiber. Brødet inneholder verken hvete, gjær eller soya, og er i tillegg uten hele frø og kjerner. Vi har brukt mel av havre, sesamfrø og mandler, noe som gjør brødet ekstra rikt på proteiner og mineraler
Proteinrikt (15%)
Uten hvete, soya og gjær
Kun 2 g karbohydrat per skive!
Enkelt å lage, ingen elting eller heving
Enkel tilberedning
Brødmiksen skal kun blandes med vann, ingen elting eller heving er nødvendig. Brødet holder seg ferskt og saftig i flere dager, og egner seg godt til frysing. Tips: skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.
Tilberedning
- Sett stekeovnen på 175 grader.
- Bland posens innhold med 4 dl vann.
(Du kan bytte ut alt eller deler av vannet med melk, yoghurt, creme fraiche eller annet melkeprodukt. Den totale væskemengde bør være ca 4 – 4,5 dl.)
- La deigen hvile i ca. 5 min, og form deretter til brød eller rundstykker med fuktige hender.
- Stek i ca 60 min. midt i ovnen. (For rundstykker: 20-25 min.)
- Oppbevares helst i kjøleskap. Egner seg også godt for frysing.
Nettovekt: 220 g. Gir et ferdig brød på ca 600 g.
Enkel tilberedning
Brødmiksen skal kun blandes med vann, ingen elting eller heving er nødvendig. Brødet holder seg ferskt og saftig i flere dager, og egner seg godt til frysing. Tips: skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.
Tilberedning
- Sett stekeovnen på 175 grader.
- Bland posens innhold med 4 dl vann.
(Du kan bytte ut alt eller deler av vannet med melk, yoghurt, creme fraiche eller annet melkeprodukt. Den totale væskemengde bør være ca 4 – 4,5 dl.)
- La deigen hvile i ca. 5 min, og form deretter til brød eller rundstykker med fuktige hender.
- Stek i ca 60 min. midt i ovnen. (For rundstykker: 20-25 min.)
- Oppbevares helst i kjøleskap. Egner seg også godt for frysing.
Nettovekt: 220 g. Gir et ferdig brød på ca 600 g.
Ingredienser
Mel (SESAM, MANDEL, glutenfri havre), EGGpulver, fiber (psyllium, erter), erteprotein, søtstoff: erytritol (sukrin), hevemddel (bikarbonat, difosfat), mineralsalt (natriumklorid, kaliumklorid).Næringsinnhold | per 100 g |
---|---|
Energi | 576KJ/138kcal |
Fett | 5,1g |
Hvorav mettede fettsyrer | 0,9g |
Karbohydrater | 3,9g |
Hvorav sukkerarter | 0g |
Protein | 15,4g |
Salt | 1,3g |