Funksjonell proteinbrød 220 gr

64 kr

Bestillingsvare
Varenummer: 7090017540722

Funksjonellmat sunnere proteinbrød 220g


Sunnere Proteinbrød er det perfekte brødet for deg som ønsker et saftig glutenfritt brød med mye protein og fiber. Brødet inneholder verken hvete, gjær eller soya, og er i tillegg uten hele frø og kjerner. Vi har brukt mel av havre, sesamfrø og mandler, noe som gjør brødet ekstra rikt på proteiner og mineraler

  • Proteinrikt (15%)
  • Uten hvete, soya og gjær
  • Kun 2 g karbohydrat per skive!
  • Enkelt å lage, ingen elting eller heving

  • Enkel tilberedning
    Brødmiksen skal kun blandes med vann, ingen elting eller heving er nødvendig. Brødet holder seg ferskt og saftig i flere dager, og egner seg godt til frysing. Tips: skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.

    Tilberedning
    - Sett stekeovnen på 175 grader.
    - Bland posens innhold med 4 dl vann.
    (Du kan bytte ut alt eller deler av vannet med melk, yoghurt, creme fraiche eller annet melkeprodukt. Den totale væskemengde bør være ca 4 – 4,5 dl.)
    - La deigen hvile i ca. 5 min, og form deretter til brød eller rundstykker med fuktige hender.
    - Stek i ca 60 min. midt i ovnen. (For rundstykker: 20-25 min.)
    - Oppbevares helst i kjøleskap. Egner seg også godt for frysing.

    Nettovekt: 220 g. Gir et ferdig brød på ca 600 g.

    Ingredienser

    Mel (SESAM, MANDEL, glutenfri havre), EGGpulver, fiber (psyllium, erter), erteprotein, søtstoff: erytritol (sukrin), hevemddel (bikarbonat, difosfat), mineralsalt (natriumklorid, kaliumklorid).

    Næringsinnholdper 100 g
    Energi576KJ/138kcal
    Fett5,1g
    Hvorav mettede fettsyrer0,9g
    Karbohydrater3,9g
    Hvorav sukkerarter0g
    Protein15,4g
    Salt1,3g