Sukrin cake in a cup caramel 65 gr
28 kr
Funksjonell mat cake in a cup karamell 65g
Enklere enn dette blir det ikke å lage kake. På 2 minutter har du en dessert ferdig i ditt eget krus. Cake in a cup er myk og saftig, uten sukker, gluten og egg. Selv om Cake in a cup er en søt dessert, har den et næringsinnhold som gir færre kalorier og mer protein enn en skive grovt brød med gulost. Det betyr at Cake in a cup kan spises med god samvittighet når som helst, hvor som helst! Selv på en vanlig hverdag, og selv for deg som er nøye med hva du spiser, er dette perfekt kosemat. En hel kake gir ca 212 kalorier, og om du deler med en du er glad i, blir det enda mindre.
- Glutenfri
- 45% mindre kalorier enn vanlige sjokoladekakemikser*
- Uten tilsatt sukker og egg
- Tilsett bare vann
- Kun 212 kalorier per ferdig kake
*Gjennomsnitt av Toro/Møllerens/Regal kakemikser.
Tilberedning
Når du vil lage Cake in a cup finner du frem et krus, blander posens innhold med 1/2 dl (50 g) vann, og setter koppen inn i mikrobølgeovnen i ca 1 minutt på maks effekt. Vips, så har du en rykende fersk, sunnere sjokolade- og karamelldessert!
Cake in a cup kan også lages i vanlig ovn: Stek blandingen i en passende, ildfast form på 175 grader i 20-25 minutter, etter hvor fast du ønsker konsistensen.
Ingredienser
Mel av MANDEL, SESAM og mais, søtstoff: erytritol (Sukrin), fiber (resistent maisstivelse, sikori), fettpulver (kokosfett, glukose, MELKEPROTEIN, stabilisator: trifosfat, antiklumpemiddel: dikalsiumfosfat), erteprotein, FLØTEPULVER, kakao, modifisert potetstivelse, hevemiddel (bikarbonat, difosfat), salt, emulgator: mono- og diglyserider, søtstoff: sukralose, aroma.Næringsinnhold | per 100 g |
---|---|
Energi | 807KJ/193kcal |
Fett | 9g |
Hvorav mettede fettsyrer | 5,9g |
Karbohydrater | 10,5g |
Hvorav sukkerarter | 2,2g |
Protein | 11,8g |
Salt | 1,8g |