Mandler løstvekt øko 1 kg
399 kr
På lager i butikk
Varenummer: MANDLER1KG
Mandler er rike på E-vitamin, jern, sink, kalsium, magnesium og fiber. De spises som snacks, brukes i frokostblandinger, bakverk, i sjokolade, desserter, wok eller liknende.
BRUK
Mandler kan du bruke som snacks, i bakverk, nøtteblanding, müsli, wok og desserter. Du kan også lage laktosefri mandelmelk av mandler.
VITAMINER OG MINERALER
Mandler inneholder mye proteiner, energi og sunt fett. Mandler er spesielt rike på mangan, magnesium og vitamin-E.
HELSE OG NÆRINGSSTOFFER
Mandler har lav glykemisk indeks, noe som gir liten innvirkning på blodsukkeret. Selv om nøtter inneholder en god del fett, så er dette sunne fettsyrer.
Allergiinformasjon:
Inneholder: Nøtter
Ingredienser
Mandler* *økologiskNæringsinnhold | per 100 g |
---|---|
Energi | 2464,4 kJ / 589 kcal |
Fett | 54,65 g |
Hvorav mettede fettsyrer | 4,93 g |
Karbohydrater | 3,65 g |
Hvorav sukkerarter | 3,5 g |
Fiber | 8,35 g |
Protein | 23,45 g |
Salt | 0,01 g |